Brusselsesteenweg 123, 1730 Asse-Walfergem

+32 2 452 75 89

Onze apotheek

Uw vertrouwde partner in gezondheid en welzijn:
Ontdek onze apotheek en ons assortiment van
hoogwaardige producten en professioneel advies…

 

Uw Gezondheid Onze Missie

 

Ontdek onze expertise in onze apotheek

 

Gezondheid is een belangrijk goed waar wij graag onze ervaring en expertise voor u ten dienste stellen.

Advies geven is onze missie en daartoe ontvangen wij u graag in onze apotheek.

Uit ons ruim assortiment geven wij u het gepaste advies zodat u met het voor u geschikte product naar huis gaat. Het is onze taak ervoor te zorgen dat u en uw geneesmiddel de juiste boodschap meekrijgen. De manier waarop u een geneesmiddel inneemt en het uitsluiten van interacties is van het grootste belang voor het succesvol werken van uw geneesmiddel.

Met ons team staan wij klaar om uw zorgpunt te zijn in de streek!

Katelijne, Linn, Elisabeth, Isaura, Ilse en Martine

Elisabeth

Apotheker

In 2000 heb ik kennisgemaakt met deze apotheek toen ik mijn stage er deed. Ik studeerde om apotheker in de industrie te worden , maar vond het sociaal contact en het gevarieerde werk in de apotheek zo leuk dat ik ben blijven plakken. Na een jaartje vervangingen kwam er een plaats vrij hier in Walfergem en die kans greep ik! Eerst als adjunct en na 18 jaar sinds 2021 als titularis . Ik sta in voor de aankopen en facturatie . Maar het liefst ben ik vooraan aan de toonbank , daar waar we een verschil kunnen maken en bergen verzetten om onze patiënten te helpen! En dit samen met mijn TOP – TEAM hopelijk nog vele jaren.

Martine

Ordehandhaver

Ik ben 4 jaar jonger dan mijn oudere collega en werk al heel wat jaartjes in de apotheek ( van 2002) . Ik heb het graag netjes en van wanorde krijg ik de kriebels . Daarom zorg ik elke dag voor een opgeruimde , nette , en aangevulde apotheek. Verder help ik waar het nodig is , elke dag is anders , saai is het zeker niet!

Isaura

Apotheker

De jongste , kleinste en blondste van het team , of om het nog makkelijker te maken ,: de West Vlaamse!
Als apotheker ontvang ik jullie graag met een grote glimlach voor een uitgebreide uitleg over supplementen, medicatie, make-up, lichaams- en gelaatsverzorging. Vind je me niet aan de toonbank, dan ben ik waarschijnlijk bezig met de controle van de voorschriften of stockopname van firmabestellingen. Daarnaast spring ik bij wanneer nodig aan de bereidingen, dagbestellingen of sociale media .

Ilse

Assistent

Als apotheekassistente ben ik de laatste telg van onze groep . Je kan mij vinden achter de toonbank of in de bereidingsruimte . Ben ik daar niet te zien , dan zorg ik voor een goed verloop van de ontvangen bestellingen. Met veel zorg zet ik graag jouw wekelijkse medicatie klaar. Ik hou van orde en organisatie. Tussendoor maak ik tijd voor een babbeltje of ben ik een luisterend oor. Zoals je kan zien , het manusje van alles van het team !

Linn

Apotheker

Ik ben in 2015 afgestudeerd aan de VUB als apotheker. Na mijn stage ben ik bij dit leuke team blijven plakken! Je zal mij in de apotheek het meest terugvinden in de bereidingshoek , waar ik met veel zorg en liefde al jullie zalven , siropen , gelules en suppo’s klaarmaak . Ik ben daarnaast ook graag creatief bezig , dus probeer ik elke maand van de nieuwsbrief iets leuks te maken en creeer ik de content op onze social media . Uiteraard ben ik ook graag jullie luisterend oor aan de toonbank en geef ik jullie graag mijn advies!

Katelijne

Assistente

Al bijna 22 jaar werkend in de apotheek en letterlijk de oma van de apotheek alsook oma van 5 kleinkinderen. Als apotheekassistente bestaat mijn taak uit bestellingen opvolgen , patiënten bedienen , een luisterend oor zijn en thuisleveringen. In mijn laatste jaren voor mijn pensioen kwamen er nog verschillende uitdagingen op mijn pad waaronder mijn nieuwe baas Elisabeth en een intense verhuis . Wat me aanspreekt in mijn job , is de uitdagende combinatie mensen te bedienen en naar hun verhalen te luisteren die me steeds opnieuw boeien.